Logo design

Als kleine zelfstandige, freelancer of als kersverse stichting is het goed een logo te hebben. Een logo vergroot de herkenbaarheid en straalt een zekere mate van professionaliteit uit. Vaak hebben starters en freelancers echter niet de middelen om een duur logo design bedrijf in te schakelen. Voor die groepen zijn er echter diverse gratis online logo design aanbieders die je binnen een paar minuten voorzien van een logo.

 

In slechts enkele minuten

Het proces om een logo te creëren duurt slechts enkele minuten. De eerste stap is kiezen uit de duizenden sjablonen die beschikbaar zijn en al ingedeeld zijn in categorieën als onroerend goed en technologie. Vervolgens geef je er een heel eigen draai aan door de kleur, de vorm en ook het lettertype geheel naar eigen smaak aan te passen. Vervolgens heb jij je eigen logo die je voortaan gebruikt bij alle uitingen van je bedrijf of stichting. Wil je een groter logo, dan kun je die tegen betaling aanschaffen. Doe je dit niet, dan is de service helemaal gratis.

 

Herkenbaarheid kan meer klanten betekenen

Logo design wordt nogal eens vergeten als mensen een eigen bedrijf beginnen of een stichting opzetten. Net als het ontwerpen van een huisstijl. En dat terwijl het toch zo belangrijk is. Het vergroot je herkenbaarheid en dit kan zich uitbetalen in meer klanten. Gebruik maken van een gratis aanbieder van logo design is zeker voor de starters en de vaak financieel niet heel sterke stichtingen de perfecte oplossing om zonder geld toch een professioneel logo te hebben.

Logo design

 

Gratis online tool

De online logo design tool is helemaal gratis. De tool is erg gemakkelijk te gebruiken en tussen de duizenden gecategoriseerde sjablonen zit ongetwijfeld een sjabloon dat bij jou en je onderneming of stichting past. Ook belangrijk, want het logo dat je gebruikt moet passen bij het imago dat je wilt uitstralen.

 

In een later stadium een professional inschakelen

Start je een onderneming of ga je aan de slag als zzp’er dan ontbreekt vaak geld om een huisstijl en een logo te laten ontwerpen. En dat terwijl een logo in feite onontbeerlijk is – vanwege de herkenbaarheid- om de strijd met de concurrentie aan te gaan. Met gratis online logo design wordt dit probleem voorkomen. Doorgaan zijn gebruikers zo tevreden, dat ze het logo altijd aan blijven houden. In andere gevallen kun je nadat je als bedrijf gegroeid bent altijd nog overwegen om een professional in te schakelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *