Wat kun je allemaal kopen bij een noten groothandel?

 

Noten groothandel

 

Bij een noten groothandel kun je veel verschillende soorten noten vinden. Er is een onderscheid in gebrande en ongebrande noten, maar je kunt er ook notenmixen kopen die je bijvoorbeeld door je yoghurt kunt doen.

 

Het assortiment van een noten groothandel

Naast verschillende soorten noten kun je nog veel meer kopen bij een noten groothandel. We zetten het hele assortiment voor je op een rijtje en beginnen bij de noten.

Gebrande noten, ongebrande noten, rauwe noten (ook biologische), gemaalde noten, diverse soorten zaden en pitten, verschillende soorten pindakazen (zoals met pinda’s, cashewnoten, pecannoten, amandel of macademia).

Daarnaast heeft een noten groothandel vaak een ruime keuze aan verschillende soorten gedroogd fruit. Je hebt biologisch gedroogd fruit of toegevoegd met suiker. Ook kun je er rozijnen of noten kopen voorzien van een laagje chocolade. Ook kun je er muesli soorten kopen en verschillende soorten meel.

 

Kant en klare levering

Je kunt bij een noten groothandel kiezen of je het per bakje of zakje of per bulk koopt. Je kunt er ook voor kiezen om een noten mix te laten samenstellen. Ben je een winkel of retailer, dan kunnen noten groothandels ingepakte producten leveren, in de stijl van jouw winkel. Ook leveren ze bijvoorbeeld notenpasta’s of notenrepen die vers gemaakt zijn. Ideaal voor in de kantine.

 

Wie zijn de klanten van een notengroothandel?

Natuurlijk kan iedereen noten kopen bij een noten groothandel, maar je ziet toch dat het vooral leveranciers van noten zijn die hier inkoop doen. Denk hierbij aan fabrikanten en importeurs, maar ook aan grote restaurants.

Ook kleinere horecazaken, winkels gespecialiseerd in noten en cateringbedrijven kennen de weg naar de noten groothandel. Je vindt hier namelijk de beste en de meest verse noten en je kunt ze kopen in iedere gewenste hoeveelheid.

 

Hoe gezond zijn noten?

Uit onderzoek blijkt dat mensen die elke dag een handje noten eten gemiddeld langer leven dan mensen die geen noten eten. Noten bevatten zeer veel gezonde voedingsstoffen die je kunnen beschermen tegen bepaalde ziektes. Denk bijvoorbeeld aan ijzer, vitamine B en E. De vetten die in noten zitten zijn ook heel erg gezond voor je. Wanneer je elke dag noten eet verlaagt je cholesterolgehalte en kan het je ook beschermen tegen hart en vaatziekten. Het is overigens wel verstandig om te kiezen voor ongezouten noten; teveel zout is namelijk niet goed voor een mens. Gelukkig heb je bij de noten groothandel een enorm assortiment waar je uit kunt kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *