Zakelijke fotografie als perfecte marketing tool

 

Zakelijke fotografie

 

Je hebt een bedrijf waar je trots op bent en je wilt jouw producten en diensten uiteraard op een professionele manier aan jouw ideale klant laten zien. Niet alleen op jouw website, maar ook via andere marketingkanalen, zoals social media of misschien wel in een brochure. Met zakelijke fotografie heb je een tool in handen waarmee je jouw doelgroep ook echt gaat bereiken.

 

Een goede eerste indruk

 

Je kunt maar een keer de juiste indruk maken op jouw ideale klant. Wist je dat de bezoekers van jouw website binnen een paar seconden hebben besloten of ze een klik voelen met jou of jouw bedrijf? Je wilt natuurlijk niet dat een bezoeker direct weg klikt, omdat ze het gevoel hebben dat jij niet bij ze past. Als er geen foto van jou aanwezig is, zullen ze in bijna alle gevallen direct weer weg klikken. Maar ook als je een vakantiefoto gebruikt, zul je niet echt een goede eerste indruk maken. Professionele, zakelijke foto’s kunnen hierbij echt een verschil maken.

 

Een unieke uitstraling

 

Natuurlijk kun je voor je website gebruik maken van de vele stockfoto’s die er op het internet, zowel betaald als gratis, te vinden zijn. Hiermee onderscheid je je echter niet van de concurrentie; iedereen maakt namelijk gebruik van dezelfde foto’s. Wil je echt een verschil maken en wil je een stapje voorlopen op je concurrentie? Laat je dan fotograferen door een professionele fotograaf. Niet alleen maak je hiermee jouw hele brand een stuk persoonlijker, ook is uit onderzoek gebleken dat bedrijven die persoonlijke foto’s op hun website gebruiken veel meer vertrouwen krijgen van bezoekers. Als er mooie foto’s van jou op jouw website staan, hebben potentiële klanten het gevoel dat ze je kennen, wat zorgt voor vertrouwen.

 

Hoe werkt een zakelijke fotoshoot?

 

Om de foto’s zo persoonlijk mogelijk te maken zal er altijd gefotografeerd worden op jouw eigen locatie (bijvoorbeeld bij jou op kantoor) of op een locatie die perfect bij jouw bedrijf en jouw doelgroep past. Van tevoren zal de fotograaf contact met je opnemen en met jou bespreken wat voor soort foto’s er gemaakt moeten worden. Wie wil je bereiken met jouw foto’s? Wie is jouw ideale klant? Des te helderder je dit voor jezelf hebt, des te beter kan de fotograaf hier op in spelen. Ook krijg je van tevoren tips op het gebied van de kleding die je bijvoorbeeld het beste kunt dragen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *